Když přijde domů syn či dcera s povídáním o vlastní svatbě, jsou reakce různé. Někde se zlobí, jinde radují, někde zase neví, co a jak. Záleží to na jednotlivých situacích, na tom, co bylo před tím, a ještě na mnoha dalších okolnostech. Fakt je ten, že svatba bude. A je úplně jedno, zda být musí nebo ne.

Nastává dohadování o tom, kdo a co bude platit, kdo a co zařídí a prostě nastávají takové ty krásné starosti, jak pro mladé, tak většinou i pro rodiče.

Plánuje se naprosto všechno, místo svatby, nejraději v nějakém známém letovisku, aby všichni viděli, datum, a občerstvení. Tedy jídlo a pití všeobecně. Jen na maličkost se zapomíná. Na uschovanou vzpomínku. A ta bude za pár let hodně žádaná.

kytice

Mávnout nad tím rukou a říci, že to nafotí strejda Karel je sice také řešení, ale asi to nebude ono. Manželka lká, že bude ožralý a nevěsta namítá, že šilhá tak až mu při pláči tečou slzy po zádech. Ženich jen taktně poukáže na fakt, že strýcův fotografický aparát byl nalezen na půdě před třiceti lety a s mobilem on neumí. Takže se po nějakých třenicích a hádanicích volí fotograf, který je profesionálem. Tedy, umí to neskutečně dobře.

Svatební fotograf Ostrava je jedním z nich a neumí samozřejmě jen svatby, ale i křtiny a vlastně všechno další.

prstýnek

Rozhodně nepoužívá třicet let staré aparáty, ale tu nejšpičkovější techniku, která je v současnosti k mání. Práci s ní ovládá naprosto běžně a v klidu pořizuje ty nejlepší snímky. A je jedno, zda jsou to momentky, nebo předem aranžovaná fotografie. Obojí zvládá s bravurou, a ještě vždy přidává něco navrch.

Pokud byste měli i vy zájem o špičkového odborníka, tak si klikněte na odkaz výše, kde jsou kontakty a kde se lze domluvit na spolupráci. Doporučuji jednat s předstihem, je to totiž velmi žádaný člověk a ač toho umí hodně, rozpůlit se nedokáže. Přeji hodně štěstí.